17 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 42 : Nak bernikah di Thailand?"

  1. Ehhh ada jugak dok promte cam gitu ehehehee...

    BalasPadam
  2. No komen lah Anim...ha..ha..

    BalasPadam
  3. x payahla publish kak...=)
    baru ja tengok kat astro aosis pasal poligami...lupa rancangan apa namanya..
    yang kebanyakkannya kawin kat sana ...
    then...diorang kata, ada ejen yang makan duit orang ja...biasanya...bab ni, pengantin perempuan la yang kesian...jadi mangsa....soal maruah...

    BalasPadam
  4. kalo pakai hp xble nak komen blog kak anim ni...
    blog lain ok ja...byk lg try error

    BalasPadam
  5. entah la, rasa tak sesuai jangan publish akak

    BalasPadam
  6. Tak payah la kak. Hehe. Sebab komen iklan.

    BalasPadam
  7. La.. ada juga yang menawarkan perkhidmatan macam tu.. ish dunia dunia..

    BalasPadam
  8. Kenapa pulak dia komen di blog Anim macam tu. Ini N3 tentang apa ni Anim?
    Kalau tak ada kena-mengena just forget it..

    BalasPadam
  9. mcm2 yer org cari makan.. hehehe

    BalasPadam
  10. delete jer . nak wat promosi ker ... heheheeee

    BalasPadam
  11. ada juga yang promote maca tu ya.. delete je kak..

    BalasPadam
  12. Nape tak biaq aje no phone tu Anim? Tolong promote! hehe

    BalasPadam
  13. jgn tak tau ... mmg byk pakej online. antaranya hehehehe http://nikah-siam.sukasamasuka.net/ .... http://nikahhatyaisiam.blogspot.com/ .... http://wanzarma-testblog.blogspot.com/p/harga-pakej.html ... http://www.nikah-kahwin.com/ ... http://www.pesonaconsult.com/

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum wbt... ish ish ish... saya ada 550 comment spam.... jenuh nak mendeletenyer...
    siap bahasa jepun tak menahannyer kak anim... hehehehe

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i