29 Komen untuk "Jangan baca entry ni depan makanan:-))"

  1. Kelakarnya...kajian apakah itu? Nak buat baja kah? Hehe... Mcmne agaknya si Abdul tu dpt mengisi sample dalam container. Ish! nasib baik dah lama makan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Infeksi parasit dalam najis budak sek ren

      Padam
  2. Bertuah juga Abdul jadi sampel kajian..

    BalasPadam
  3. Hahahahha.... aduhai kak, sampel lain2 tu bole lah tolong. Kalau sampel tu tak dapat nk tolong....hehehe. Tergelak2 sorg sy menbaca n3 akak ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampel air liur, air kencing boleh tahan lagi, huhu:-))

      Padam
  4. Eeerrrkkkk!!!!!.... dahsyat kajian nni.... kalaulah pecah bekas tu nayaa tuuu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab tu kena " handle with care" haha

      Padam
  5. adehhhhh...bnda tuh pun nak wat kajian ke?

    BalasPadam
  6. Disebalik aneh tapi ada kebaikan Anim. Habis ujikaji siapa yg terlibat dapat tahu andai ada apa-apa infeksi dalam badan. Tak payah ke specialist macam kita setahun-dua pergi ambil najis, air kencing dan darah utk buat medical-check-up...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bawa dr rumah tu yg tak tahan:-))

      Padam
  7. itulah kerj dan pengorbanan mereka...
    huhuhuhu...tiap kali rasa kerja kita susah, hmmm ada orang lain lagi susah dari kita...
    dan tak der kerja lagi susah sebenarnya... huhuhu...(insaf)....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah pasal....yg tak tahan sebab kena bw dari rumah..huhu

      Padam
  8. Kajian2 sebegitu mungkin akan banyak membantu kita pada masa hadapan.

    BalasPadam
  9. Hahaha memang betul jangan baca entri ni depan makanan. Nak termuntah sebab boleh bayangkan...heee

    BalasPadam
  10. kak animmmmmm nihhhhh....uwekkkkk...hehe

    BalasPadam
  11. nampak k*t*r, tapi menarik tu kak.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha...tak boleh taip perkataan tu sepenuhnya

      Padam
  12. Anak muda memang tahan cabaran. Analisis ini pastinya mencabar minda mereka...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm2 kajian yang membantu kita pada masa akan datang

      Padam
  13. Balasan
    1. sekolah rendah seluruh malaysia terlibat dalam kajian ni kak nah

      Padam
  14. Ya Allah.. kajian tentang ape tu.. ngeri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. infeksi parasit dalam najis pelajar sekolah rendah

      Padam
  15. ekekekekke sy dpt byg kn cam ne la kembang kempis hidung dok tahan bau ekekkeke

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i