38 Komen untuk "Peeeeewwwit"

  1. Huissshhh glamour jap dapat bergambar dgn Amy tuuu...

    BalasPadam
  2. Amy search datang sekolah yer.....hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. dak.depa jumpa amy dan family kat perigi hang li po, melaka

      Padam
  3. mmg awet muda sungguhlah amy ni !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, rasanya umur amy 50++ kan

      Padam
  4. wahh bestnyee..minat sgt kt amy serach ni..

    BalasPadam
  5. Takkan Abdul xkenal... mungkin bila penampilan di luar nampak spt orang biasa kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang tak kenal BM...depa lahir zaman Amy dah rambut pendek..heee

      Padam
  6. haha..comel je anak2 kak anim..bergamba ngan org tak kenal tapi orang lain kenal sangat ngan dia..haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. muda sangat sampai depa tak caya amy ni dah dipanggil atok, haha

      Padam
  7. Heee orang ni makchaq kenai.... rasa bangga pulak sebab kenai... makchaq ni susah nak kenai orang...

    ps
    Sabtu sebelum raya haji makchaq pi tanjung dawai, teringat baca post anim suruh pi kedai kak ta, makchaq pun cari kedai dia, siap habaq lagi cikgu Anim yang promote kan... dia suruh sampaikan salam kat Anim kalau makchaq jumpa Anim... jumpa sini kira ok la kot no? bila nak pindah Ipoh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee...waalaikumsalam. okjer sampikan salam kat sini makchaq..

      p/s pindah hujung tahun ni, insyaAllah

      Padam
  8. kalaulah 2 Abdul tu tau dengan sapa dia bergambaq.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. takperlah kak nah..tak tau lagi bagus, heee. kalau tak depa dok explore youtube ajalah

      Padam
  9. Orang kampung kita ni Nim.
    Spa yg dibualkan Amy ngan dak Abdul tu agaknya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak debab..memang kemana2 jadi perhatian :-))

      Padam
  10. wahh...Amy search la...pewiiitttt...

    BalasPadam
  11. pewiiitttt...klu la depa tu sapa org tua tu kan..mau depa minta sain otograf..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmm...takde punya. anak2 saya ni blurr bab2 penyanyi ni. kalau otoman, tak per.haha

      Padam
  12. Balasan
    1. ummi dia yg terlebih xcited..anak dia tak kenal pun, hihi

      Padam
  13. Kakak baru nak komen yg titisan hujan dan selawat nabi tetiba hilang Anim...
    Baca yg ini tengok ada Amy Search pulak - anak kakak pun tak kenal dia ni Anim - sebab kan femes zaman kita kecik. Sekarang dah jarang keluar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan zaman dia kan kakzakie..zaman2 rockers kita dulu (saya le..hihi)

      Padam
  14. salam kak anim.. hahaha.. tak kenal la sebab bukan zaman depa dah.. hehehe
    cikda pun pernah terserempak 1-1 dengan dia.. berkerut jugak muka cikda nak ingat siapa mamat depan cikda nih..Amy senyum je.. memang lain kulit dia pulit melepak.. hahaha dah lepas baru cikda ingat.. hahhaha...
    ps: cikda terjah sini sebab terbaca kisah toyol JunAina..n lompat ke sini nak baca kisah toyol 2 abdul tu.. suspen..suspen... jap cikda sekodeng blog akak anim.. boleh???

    terus follow lah senang.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang muda kata 2 abdul sebab tu tak caya lebih tua dari abah depa..hiii:-))

      p/s jumpa tak kisah si abdul kecil ni dengan toyol? cari kat label pengalaman misteri

      Padam
  15. awet mudakan amy ni... tapi mmg la abdul tak kenal... bukan zaman depa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah...depa dah masuk zaman najwa latiff

      Padam
  16. Oh, lain zaman lain artis yang mereka kenal.

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i