24 Komen untuk "Masjid Terapung @Tanjung Bungah"

  1. Balasan
    1. Lepas ni cik putih kena "kerja keras" ...tuan punya asyik merayap....

      Padam
  2. Betul kak..mahal la dan tak brapa nak best banding dgm mkn kat sp..
    Nak try ushar kalau lalu dpn bandar perdana, kot terserempak dgn cik puteh..hi hi hi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak ni bukan reti nak JJCM penang selain padang kota dan nasi kandar.
      P/S ushar jangan tak ushar...kasi hon panjang sikit kalau terserempak, hihi...

      Padam
  3. padang kota mengingatkan i sewaktu collage di MTC..sekitar tahun 91/93..Padang Kota dulu dgn sekarang totally different..macam teringin nak pegi lagi in future..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ni yg dekat pun jarang2 menyinggahlah yan..

      Padam
  4. salam..Dulu2...kawasan tu kena tsunami

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu ka? baru tau...tak nampak pula "tanda" atau kenangannya...

      Padam
  5. wah bestnya jalan2 bertemankan kereta baru... wow!

    BalasPadam
    Balasan
    1. membiasakan diri dulu dengan dialah nora...maklum, kak ni lambat sikit "pick up"

      Padam
  6. Salam kenal dari Che Mid.. nice blog sis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi singgah...tq che mid..

      Padam
  7. Kakak dah berbelas tahun tak sampai sana Anim. Nampak dah terlalu banyak development. Dua hero pun sengih memanjang happylah tu kan...

    Tambah happy dapat jenjalan sambil menikmati tunggangan yang baru diperolehi. Bau dalam kereta pun baru lagi hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya yg dekat pun jarang2 seberang pulau...

      p/s kereta baru kat malaysia tapi dah orang pakai, huhu.....maklum, kereta recond kakzakie...

      Padam
  8. munna lepas pergi langkawi last year... tak pernah pun sampai area utara sana.... teringin juga nak pergi penang ..... ntah bila


    cantik no cik putih tu kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. p jangan tak p...p cari buah pala lepas tu no...

      p/s rezeki, dah lama mengidam nombor tu..sejak kahwin 22 tahun lalu.

      Padam
  9. saya pun suka makan pasembor dan mee goreng kat padang kota..lepas tu minum air nyiok dua gelas..segelas tak cukup hehehe....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ida...pasembor yg mana satu sedap? kak cari yang meja kosong je..haha...

      Padam
  10. sekarangni banyak masjid terapungkan... cantik gak kat sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaah...saya baru menyinggah 2 masjid terapung di m'sia. sini dan terengganu..tempat lain tak tahu..

      Padam
  11. Tak pernah cuba mee udang kat sana...tapi mmg minat makan mee udang! mode terliurrr

    BalasPadam
  12. tang mee udang tu yg paling best

    BalasPadam
    Balasan
    1. KA kena try dulu, lepas tu khabaq kat kami...waaa...

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i