8 Komen untuk "Kita tidak sekufu"

  1. akak bela ini? wah.. kagum saya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak percaya kaaaa? Akak berkawan dengan semua makhluk...hihi...dah macam mini zoo belakang rumah

      Padam
  2. memg tak sekufu la kak...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payah nak cari ayam piru ni mimie. Tu pasal jumpa kat market, main rembat aja. Terlupa depa tak sekufu. Kena tengok seminggu dua ni, kalau tak nerhasil, memang kena cari betina hitam gak..hihi

      Padam
  3. Nekcik takut ayam dan yang sekufu dengannya!! Kalau beli ayam kat pasar suruh potong 18 siap siap..jgn sampai nampak mcm ayam!! daging ayam makan lah pulak!! fear factor takleh hilang!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nekcik mesti ada pengalam kena kejar ibu ayam ..hihi. Kelakar..tak pernah jumpa takat ni, tak makan ayam kampung sebb *** biasalah dengar.

      Padam
  4. belum nak mesra2 lagi tu kot...kena take time lg tu..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengah mencari jugaklan ena..memang dia tak mau! Heee...

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i