22 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 32: Kaki Mengendap"

  1. 'dia' nak berkawan dengan murid-murid cikgu kut..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agaknya lah tu... Suka sangat bersama budak2 wpun depa asyik sakat dia tidur

      Padam
  2. hahaha ingatkan ada budak suka engendap kena tangkap

    BalasPadam
  3. kami kat sini pun ada kak.... memula dulu sekor..kurus je.. kami bagi mkn hari2 dah gemuk org ambik bawak pegi...sedih...
    pastu sekor dtg lg... sama gak...
    now dah ada 2 pengganti yang dulunya kurus keding je... comel... tentu nanti akan hilang jugak.. :,(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia pun nak makan ita, dia suka p sekolah!!

      Padam
  4. salam..
    apa khbar?

    hai ada apa berucap itu hee.pasal apa pula depa duduk jauh2 tu cikgu? salam dari cahayacinta..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Si dia mengendap kami yg sedang buat raptai sukan, suri....

      Padam
  5. Pasti ada sesuatu yang menarik perhatian 'dia'....samada suara yang merdu atau bau yang menyelerakan...hehe

    p/s: tetamu datang...mesti kena layan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia suka dalam kelompok ramai2 BM. bebudak ni rajin melayan...

      Padam
  6. kalau yg "ini" mengendap takpelah hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. suka ambil gambar candid dia..lucu, menghiburkan hati...

      Padam
  7. hahahaaa ... dia nak join juga tuh .

    BalasPadam
    Balasan
    1. vee...kenapa saya tak boleh ke blog vee?

      Padam
  8. apa tu kak? kucing ke..hee.. comel je ngendapnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya...suka sangat intai apa yg budak2 kat sekolah buat

      Padam
  9. Dia ni suka di sekolahlah Anim. Majlis-majlis yg ada guna mikrofon lagi dia suka hihi...
    Tengoklah gebu dan bersih macam terjaga pulak
    Mesti ada yg bagi dia makan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia suka sangat mengendap aktiviti budak2 kat sekolah kak. nak kata bagi makan tak jugak.

      Padam
  10. Oh, dia pun nak belajar juga.huhu

    BalasPadam
  11. Emak jadian kot hehe...tengok anak kat sekolah...mcm cerita dongeng! hehe

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i