19 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 34: Geram..."

  1. hehehe... memang comel dan dah tentu selamat tu kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak Pra Sekolah sekolah kak ni, 6 tahun

      Padam
  2. mmg comel

    jemput join

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/07/qr-mini-giveaway-ketiga.html

    BalasPadam
  3. Dulu2 masa kecil ada juga buat aksi ni...tapi xle atas motor, itu kenderaan orang berada...guna basikal ajer. Kiut macam ni lah...hehe (perasan)

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaman budak2 dulu, dengan basikal tu kak pun ada juga buat, BM. dengan motor, ni 1st time nampak..hee

      Padam
  4. hahaha,tak pernah lagi beraksi sebegini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasal tulah minta si Abdul tolong rakam aksi istimewa ini krn saya sedang memandu...heeee

      Padam
  5. nampak manja dengan senyum comel die..tapi bahaya la aksi macam tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu sebab saya ambil gambar dia, comel budaknya..
      bapak dia bawa motor slow je kak..

      Padam
  6. Balasan
    1. Budak ni nampak seronoknya je...bukan faham erti bahaya..

      Padam
  7. Hoi! Anak sapa la tu?? Bapak hang bukan main bawak moto, hang pi ngorat mak orang.. hanga jaga naa.. sat gi mak piat telinga hang baghu hang tau!

    BalasPadam
  8. memang comel tapi bahaya la pulak...kalau basikal takpe hehehe

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum wbt...

    Kak anim dah macam paparazi neh...hehehehe...
    btw, kakak, ini alamat company yang wat Quran pen tu... dia x bg pula phone number, ada FB, nnt akak tgk ea... eden tak dok FB... hahahaha....

    btw, jap lagi saya nk promote ttg borong kurma gred 1 pulak... (kalau sempat)


    Syaqira Technologies Sdn. Bhd
    No. 6G, Tingkat 7, Blok 1, Pusat Perniagaan Worldwide,
    Jalan 13/50 Seksyen 13, 40675 Shah Alam, Selangor

    www.facebook.com/QuranSyaqira

    BalasPadam
  10. Agak-agak si ayah tu tahu tak si anak buat hal begini.
    Cute je keletah dia.
    Belum matang tu Anim:)

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i