26 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 33: Bila takde sapa mengaku"

  1. Bulan puasa...senyum ajelah, kalau xpuasa? mesti ketawa :D
    Usikan yg sweet...apa nak di kata...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau 11 bulan yg lain, rasanya pot..pet..pot..pet gak,heee

      Padam
  2. hahaha...lemu pun ada...kalau cakap kat orang yang lemu, mesti terasa hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tule, kak syak si abang nak menyakat adik nih...heee

      Padam
  3. Salam Ramadhan cikgu....lum sempat post lagi ttg jumpa cikgu kat Karnival Mahabbah hari tu. Foto yg saya kecik sgt. Ingat nak copy n paste foto yg cikgu letak pd entri hari tu...boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Barakallahu fik..salam ramadhan kareem

      Padam
  4. hehe..ada dua pic kecik di pic yg last tu..
    pandai dia lukis gn colgate..nasib baik tak lukis byk2..habis colgate tu nanti hehe

    BalasPadam
  5. Ya mamarey...gambar saya dan abahnya...hee..

    BalasPadam
  6. hehehehe...kemain lagi, sapa la yang gigih buat tu,
    bukan posa ni emosi lain sikit ye kak..
    bujang 2 orang mst aktif.. Irfan yang sekecik baby tu pun dah hebat beraksi, mnguji jugak...=))

    BalasPadam
    Balasan
    1. tergelak pun ada...dah tua2 ni tak larat nak marah, hee

      Padam
  7. senyum itu pengubat jiwa yang lara...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagi-lagi bila kita bezakan usia kita dengan depa...

      Padam
  8. Balasan
    1. dengan bapaknya sekali tak mengaku, heee

      Padam
  9. Hihi... ini kan kan menguji kesabaran di bulan puasa Anim.
    Senyum ajelah kan:)

    Moga anak-anak diberi kekuatan dan kesabaran Anim.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabo ajelah kak....
      bulan puasa ni dia tau Ummi dia tak cakap banyak..heee

      Padam
  10. Istilah saya kat anak buah , " gatal tangan " . Tak cukup cantik , jadi mereka menambah ... sopo seng lemu ki ? ... heheheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. seng lemu seng debab le tu..hiii

      Padam
  11. Sebenarnya diaorang nak bagi Ummi bahan untuk entry "Rabu yg Senyap" tu...

    BalasPadam
  12. kreatif namanya tu..he.he...takpe puasa takleh marah!!

    BalasPadam
  13. Haha.....sayang anak ..... senyum ajelah hehe

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i