17 Komen untuk "Ole-Ole Oman tiba 1 Ramadan "

  1. Salam.
    Murah Rezeki kak Anim...
    Semalam tengahari 1 Ramadhan juga, hadiah dari Kak Anim selamat saya terima. Terima kasih, bagaikan tau2 jer isi hati saya :)
    Terima kasih sekali lagi dan semoga bertambah murah rezeki akak sekeluarga...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah....rezeki kak. Selamat berpusa kak anim =)

    BalasPadam
  3. salaam anim, dah rasmi ya. alhamdulillah. selamat berpuasa ya.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... betul-betul rezeki bulan ramadhan ni Anim.
    Oh di sana pun ada knorr ye cuma tak samalah perencah macam tempat kita..

    BalasPadam
  5. bila kita rajin memberi memang rezeki akan datang bertubi2... hehehe barang dah sampai, KA x pi ambil lagi kat umah my sister. Dapat nanti KA up satu n3 yer.. tq very much moga murah terus rezeki yer anim yer !

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah... rezeki bulan puasa...

    BalasPadam
  7. rezeki lah tu ye?? nak jugak nekcik tumpang buka kalau dekat..dapat rasa kurma Oman kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam anim..boleh tak tolong emailkan alamat Anim..nak pos surat..he..he tkasih

      Padam
  8. As salam..

    singgah dari blog kak zakie..salam kenal dari mama kaori..:)

    Alhamdulillah..rezeki di bulan puasa..seronok!!

    BalasPadam
  9. wah.... penambah selere ketika berbuka.... syukur alhamdulillah....

    BalasPadam
  10. reszeki...
    tapi mmg istimewa..=)
    Kak mala dah sampai malaysia ya..=)

    BalasPadam
  11. rezeki ramadhann..lamanya tak singgah blog ni.....ala..bestnya dapat fridge magnet...cantiklak tuhhhh..untunglaaaa

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..rezeki akak di bulan rahamadhan..:)

    BalasPadam
  13. ramadhan bulan keberkatankan..

    BalasPadam
  14. Rezeki bertimpa timpa nampaknya Anim hehe...syukur!! Usai tu apa Nim?

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i