21 Komen untuk "Selamat bersara, Kak Dora"

  1. Balasan
    1. 30 tahun duduk satu sekolah..hebatkan?

      Padam
  2. kak, kita baru 6 tahun kerja pun rasa nak pencen ne...ate camna...
    cer akak bagi kita motivasi sikit...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena berhijrah le untuk dapat mood baru..heee..
      cam kak anim ni. belum sempat jemu, pindah. belum sempay semput, dah pindah..heee

      Padam
  3. selamat bersara..once a teacher, always a teacher forever :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..sampai dah masuk liang lahad pun orang boleh kata, itu kubur cikgu pencen.

      Padam
  4. alahaiii..terharunye bila tgok gambar ank murid menangis tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kami, para guru pun dah sapu airmata..sedih tengok depa menangis..huhu

      Padam
  5. Mengajar di sekolah yg sama selama 30 tahun! Dah seperti rumah sendiri...Semua penduduk situ mesti kenal lah...tambahan dah mengajar selama 2 generasi. Selamat bersara.... Jasamu akan selalu dikenang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaah...ramai parents yang turut tunggu di luar pagar sekolah...bukan cikgu anak dia bersara, cikgu dia jugak bersara!

      Padam
  6. alolololo... yg sedih tu buat sy pulak yg sebak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau budak sekecil tu pun dah faham makna perpisahan, lagilah kita yang tua ni

      Padam
  7. waktu bersara will be da most touching moment. nak bagi speech pun sure payah. selamat bersara cikgu. :)

    BalasPadam
  8. Selamat bersara cikgu Dora.. jasamu tetap dikenang selamanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok lihat kawan2 sekerja bersara kak...membayangkan kita ni, sempat ke dak hingga ke usia pencen..huhu

      Padam
  9. lega cikgu dora . dah dapat berehat ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaah...saya ni pula dok menghitung tahun..heee

      Padam
  10. salam.. cakkk...
    singgah sini sebab nak jemput tuan tanah join Giveaway teman yg 1st ni.. sempena anniversary blog tengkubutang yang pertama.. HADIAH AWESOME SGT2!!
    VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP DAN MCM2 LAGI..
    jom join! mana tau ada rezeki? he2

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    BalasPadam
  11. Okje baca ni pun nak nangis Aneem teringat masa OKje dulu berhenti kerja hehe....sedih ya amat... Kak dora tu nangis tak?.

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i