22 Komen untuk "Dah hobi, nak buat camna?"

  1. faham sangat bab pindah randah ni..penat weh. Saya pindah barang ke rumah baru 2 tahun x beres lagi..nampaknya kena bereskan jugalah cuti ni sebab rumah tu pun dah berpindah milik!

    BalasPadam
  2. tang kumpul beg tu sama ngan my mum. hehe

    BalasPadam
  3. aiza pun macam tu juga kak anim.. walaupun aiza menumpang di rumah kakak aiza, tapi barang koleksi aiza banyak juga.. tahan telinga saja apabila kakak aiza membebel suruh buang mana yang patut.. hehe..

    BalasPadam
  4. mala ni jenis menyimpan juga tapi kalau datang mood membuang. habih semua kena buang hahahaa

    BalasPadam
  5. anim.saya pun simpan paper bags kat bawah tilam jugak... tak cukup tilam saya, bawah tilam anak jugak jadi mangsa...

    BalasPadam
  6. Sama la kak...sy pun sma...suka kumpul beg2 camtu..
    ..ntah...kdang masa time dia bru tu...bila nak buang...dok pikir gak...nnti ada gunanya kan...itu yg terkumpul mkin lma mkin bnyk...

    BalasPadam
  7. Samalah kita. Saya pun sangat suka beli barang, simpan dan lepas tu terlupa atau tak tahu bila nak pakai. Walaupun teruk kena 'sound' dengan hubby, buat-buat tak tahu aje, macam tak dengar aje gitu. Saya pun suka simpan paperbags, recycled bags, botol minyak wangi, magazines, pendekata memang banyak harta karun kat rumah tu.

    BalasPadam
  8. alahhh anim.. baru berkira2 nak ke SP bulan 12 nanti.. kot2 lah leh jumpa... tapi anim pindah ke Ipoh ye.. boleh gak kita jumpa tu.. otw balik ke or otw pegi ke..

    btw. this is my number anim.. nnt anim bagi tau number ye.. ehhh..beriya2 i ni.. org sudi ke jumpa..heee

    BalasPadam
  9. err..kita sama la kak anim..suka kumpul mende2 camtu..haha..tapi en hubby takde plak bising sbb bukan keje dia mengemas..keje kita..hihi..

    BalasPadam
  10. nila org pompuan kak, mmg syang barang...suka simpan tapi tak guna..sy pun mcm tu jugak...lama² jadik rimas sebab umah jadi semak..hahahaha

    BalasPadam
  11. Banyak juga barg2 yg di kumpul tu kak..erm..mcm sama je dgn saya..sayang sangat nak buang brg2...hihi

    BalasPadam
  12. Dah terbukti kan beg-beg tu berguna. Nak-nak time packing nak pindah macam ni...

    BalasPadam
  13. Makchaq pun rasa makchaq ni suka simpan benda entah apa2.. nak buang rasa macam nak guna.. tapi entah bila nak guna pun tak tau..

    BalasPadam
  14. Aina pun ada habit suka simpan macam tu tapi bila sekali kemas2 sakan2 kat rumah tu kena pejam mata buang jugak sebab rumah semakin mengecil bila anak2 semakin membesar ni. Sayang...

    BalasPadam
  15. sama la...kak ini pun suka kumpul beg2 recycle ni...mmg selalu kena sound dgn cik abg...hehe...

    BalasPadam
  16. sama lah kita , syg nak buang brg . padahal bkn guna sgt pun ... heheheeee

    BalasPadam
  17. Macam ibu_suri juga. Suka sangat simpan botol minuman, tin dan perca kain. La ni.. dalam diam IM buang semuanya. Nak buat apa simpan bila dah tua-tua gini...

    BalasPadam
  18. Anim, hobi kita sama..suka simpan paper bags..heheh..akak simpan dalam stor..nasib baik husb tak tahu..dia tak suka benda2 macam ni disimpan...

    BalasPadam
  19. hehehehe...kak anim,

    sama dengan lah kita berdua ne...
    simpan paper bag bawah katil...(tapi kita ada jer tukang pakai nyer sampai abes...huhuhuhu)...
    pastu kumpul toiletrees hotel.
    tapi haritu kite pindah rumah, habis kita buang dah semua. semak lak rasa.
    hehehehe

    BalasPadam
  20. sama la kita kak anim. saya ni pun berkotak-kotak dekat rumah nak pindah ke sungkai plak dari puncak alam~

    BalasPadam
  21. Wah....dah sebok mengemaslah yeh...mesti rimaskan Nim tgk kotak kat mana mana tu...
    Sama le kita ada penyakit sayang nak buang barang hehe...tp cantik corak tisu tu..

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i