28 Komen untuk "Harap-harap ada peluang"

  1. Semua negeri tersebut masuk banyak dari keluar...kecuali Pahang, mungkinkah kesana? Tapi kalau nak tukar ke Sabah, Serawak dan KL...pasti semudah petik jari kan, hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pahang? haha...seronoknya buat BM suspen...

      Padam
  2. perak jomm... boleh ajar dak syukrii nanti bila dia da besar.. hikhik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. PM..nanti syukrii ayat madam teacher..heee

      Padam
  3. mai ler mengajar kat perak pulak..dapat area tepeng kan best..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best kan..boleh kita jumpa nanti..huhu

      Padam
  4. Assalamualaikum wbt...

    kak anim,
    mula nak teka selangor or kl ...tapi dh der red box... so teka perak lah (random jer teka)...
    kalau betul nak hadiah okay...
    durian balik pulau... hehehehe.... (demand betul)

    BalasPadam
    Balasan
    1. durian balik pulau??? kita makan durian kat kuala kangsar ajalah...heee

      Padam
  5. Anim.selamat datang ke Perak..hehe teka ja ni..kalaula betul kan =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bestnya perak..boleh minta kak nah buat sambal hitam belimbing tu...heee

      Padam
  6. Hehe.. Semoga berjaya tukar ye kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah2an...dah berusia ni, malas nak jadi weekend surirumah..

      Padam
  7. kena buat solat istikarah ni.. tengok mana yang terbaik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiza, kalau suami kak diarahkan bertugas di negeri A, takkan kak nak minta negeri B pulak, saja cari nahas, hee:-))

      Padam
  8. Saya bercadang hendak isi juga. Tapi... fikir-fikir balik. Biarlah saya di tempat orang dulu cari pengalaman. Mungkin tahun depan baru nak cuba. Saya nak balik Kedah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kedah memang payah nak masuk especially SP. tengah bujang ni...cari pengalaman byk2 dulu kat tempat orang

      Padam
  9. Nampak gaya bukan balik kampung ye Anim
    Ala... ikut aje mana en suami berada itulah tempat di tuju..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kakzakie.camtulah..asyik main kejar2 saja

      Padam
  10. IM tak pernah tukar kerja pun walau dah 30 tahun. Pencen kat sini ajelah nampaknya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah..tahannya ya. kalau saya berada di tempat IM, dah berada dalam zon selesa. tapi saya ni,baru nak selesa...kena hadapi cabaran baru

      Padam
  11. mungkin cari yang paling dekat ye kak? antara perak @pahang mungkin? sy doakan akak semoga berjaya..

    p/s ramainya nak balik kelantan terengganu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak verangan juga kalau2 encik suami dapat pantai timur...heee..
      Tapi malangnya tidak

      Padam
  12. Ala kak suspend ja..
    erm...........perlis kah..seremban?
    macam bukan perak ja...

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i