23 Komen untuk "Bertemu SI DIA di hari bahagianya"

  1. Kalau tidak kerana masa yg terhad, pasti lama dan panjang berbual, hehe
    Selamat pengantin beru shahada, tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam2 nak sembang...
      apa nak buat, lenkali boleh jumpa, insyaAllah

      Padam
  2. Meraikan hari bahagia designer blog Anim ye..
    Alhamdulillah bahagialah hendaknya.

    Cantik memang bunga telurnya:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sangka dapat hadir dan dapat jumpa dia, kakzakie :-)
      alhamdulillah..

      Padam
  3. tahniah pada pasangan pengantin ... penuh dgn bunga :-)

    BalasPadam
  4. Anim, sudah tersurat kan, akhirnya bertemu juga..tahniah pada pasangan pengantin =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sangka jumpa dia...
      tambah tak sangka rupanya majlis dia dekat je dengan SP..tu boleh p tu, kak nah

      Padam
  5. selamat pengantin baru.. semoga jodoh kekal hingga ke syurga.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah2an...kita doakan yang terbaik untuk pasangan ini

      Padam
  6. Ini baru jimat, semua hasil tangan pengantin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaah...bukan senang nak jumpa pengantin DIY..
      bagus betul Shahada ni....beruntung Ton Yusri..

      p.s Izan, kenapa tak dapat nak buka blog izan?

      Padam
  7. bagus nya Anim, seronok kan dapat jumpa macam ni.. ooo kena ganti sekolah ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sangka boleh jumpa secara live, heee..

      p.s yan, kedah memang ahad hari sekolah/kerja...bukan sekolah ganti

      Padam
  8. Ahaa... tak jauh dah dari rumah IM dah tu. Pengetua pertama sekolah tu dulu adalah sepupu IM juga..

    BalasPadam
  9. asalamualaikum cikgu anim.
    saya pernah paraktikum di sk Guar perahu 16 tahun dulu.
    dulu tak ada lagi dewan besar .sekarang ni mesti byk perubahan dah berlaku di situ.

    BalasPadam
  10. seronoknya kak ANIM dapat jumpa designer blog akak..:)
    tentu byk yg dibualkan kalau tak rushing kan kak..

    slmt pengantin baru buat Shahada

    BalasPadam
  11. wah.. sangat kreatif pengantin perempuan..

    BalasPadam
  12. Ingatkan siapa la si dia tu. akak ni cikgu ke? Baru tau ni. :)

    BalasPadam
  13. Akhirnya terjalin sudah ukhwah maya ye Anim...
    Selamat pengantin baru buat Shahadah dan pasangannya semoga kekal hingga ke syurga!

    BalasPadam
  14. Selamat pengantin baru saya ucapkan.

    BalasPadam
  15. terima kasih kak anim..sudi datang majlis saya..terharu sangat..hehe..sayang kak anim..kak..nnt email saya gambar kita tu eh..nak cuci buh dalam album..

    terima kasih jugak pada yang komen dan mendoakan yang baik2 untuk saya suami isteri..(^_^)

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i