Ahad, 16 Oktober 2011

Water Theme Park@Gold Coast Morib Resort

Resort baru atas pantai bertambak.

Pemandangan depan mata dari bilik kami di Tingkat 2. Manalah anak-anak ada mood tengok tempat bersejarah di Jugra....

Encik Suami menemani anak-anak sekejap sahaja kerana urusan kerja....selebihnya, tugas Anim. Petang Jumaat...hanya beberapa kerat saja pengunjung. Kita pun tumpang berkubang.
Pagi Sabtu.....baru penuh dengan manusia...

 
Lengang selengangnya pada petang Jumaat
Pondok-pondok makan dan restoran di kawasan resort bertemankan pantai dan laut (tapi kami tak makan-makan di sini)
Tapi tu semua kurang memikat hati Ummi...
dibandingkan dengan...yeeehaaaa ...jakuzzi dalam bilik mandi..
barule Ummi release tension..

P/S 2 malam berturut-turut pekena Mee KungFu di sebuah cafe di Kanchong Darat (tak ingat nama)...memang sedap...
 

13 ulasan:

  1. wah3x... seronoknya.... nak kena pergi jugak ni....

    BalasPadam
  2. pergi jgn tak pergi. tengah harga promosi ni..merasalah studio suite..

    BalasPadam
  3. kak,nk tny..spnjg akak duk c2 ok ke??svc camne??

    BalasPadam
  4. resort ni baru...breakfast saja available masa tu...
    lunch, dinner kena cari sendiri
    kuar le area banting
    tak taula samada masa kak p tu kebetulan ada 2 group kursus, minta xtra bantal tak dapat..habis katanya.
    lain2 tu cam ok je

    BalasPadam
  5. Salam kenal..Singgah sini.. Wah..mcm menarik.. nak g next week.. yg best part jakuzzi 2.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal juga intan,

      dah pegi ke GCM ni?...ok tak?...makin berkobar2 plak semangat nak pegi..

      Padam
  6. salam kenal juga intan...
    tempat baru,semua baru..
    mestila best..

    BalasPadam
  7. salam kenal juga,

    akak plan nak pegi juga tpt ni...mcm best jer ..tapi baca macam2..ada kata best, ada kata tak best...takut ler plak, nanti dtg jauh2...tpt tak best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. zu..istilah best tu bergantung pada individu..
      kami yg dok SP ni dan jarang2 berpeluang ke mana-mana theme park turun ke selatan memang le kata best..hihi

      Padam
  8. kak..nk tnye..nk main kt waterpark tu mmg kena stay ke? kalau kita masuk main je bleh x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak semestinya untuk penginap resort saja..
      outsider harga lain..
      ramai gak yang mai semata2 untuk ke theme park

      Padam
  9. salam,

    best tak hotel tu? saya ada booking untuk bulan jan 2013.. tgh search la ttg hotel tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pergi waktu baru dibuka..banyak yg belum sempurna waktu itu..tak taulah bagaimana keadaannya sekarang

      Padam

Komen anda amat dihargai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Anim : Inilah Ceritaku 2012 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi