16 Komen untuk "Madhinat Hadramawt Restaurant@Batu Pahat"

  1. lapar la pulak tgk gambar makanan ni.. hehe

    Jemput join segmen ni kalau belum.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    BalasPadam
  2. Nealopah kalau makan yg lain tu mmg lah tk jeles sgt, tapi kalau kata p makan nasi arab mmg jeles tahap gaban ni....uwaaa..Anim Jahattttttt!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak...rasa bersalah pulak, heee

      Padam
  3. bestnya nasi arab!kalau kita memang sure pilih lamb..sedap!

    BalasPadam
  4. paling tertarik dengan crean caramel tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sos karamel cam gula merah cair pekat...manissss

      Padam
  5. Lepas baca blog Anim Nekcik pun bawak Tokpokcu ke restaurant Rawsha bulatan Pandan..Nasi Mandy ngan kambing algottha!!! Mmg suka tengok deko resto arab ni..meriaah kan Anim!!!

    BalasPadam
  6. Suami saya pernah makan dan cerita pada saya fasal restoran arab di kg pandan tu. Saya belum berkesempatan lagi merasa...huhu..

    BalasPadam
  7. sedapnya nampak makanan tu... terliur!

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali sekala.nora...bukan dpt makan.selalu

      Padam
  8. buat perut lapar baalik tgk menu2 makanan ni hehehe

    BalasPadam
  9. mmmmmm..sedap2 je kak...
    meronta² pewot ni tgok kak...adoii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sowikah..tak sengaja publish..heee

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i