38 Komen untuk "Kreatifkah saya???"

  1. Sampai berairmata kakak gelak dibuatnya Anim. hasil kreatif budak tak ada dosa ni Anim. Kira pandai mereka ni sebab usia baru 7 tahun. Yg kakak gelak tu telur bergentel-gentel dgn mercun bola hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah kakzakie..memang tak boleh jangka idea budak2 ni. apa agaknya yg difikirkan waktu berulit dengan tanah liat tu. saya gelak tak habis2...

      Padam
  2. Ya Allah... sakit perut ketawa. Ya... memang kreatif. Kreatif dan sangat jujur...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaah...lahir dari dalaman mereka sendiri...naif mereka ni..

      Padam
  3. mercun bola? hahahaha..mentang-mentang nak dekat raya cina...kreativiti anak2 kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg tu gelak tak habis. macamana boleh timbul idea buat mercun bola...heee...kaki main mercun gaknya

      Padam
  4. hahha...comel tang mercun bola tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hero dan taiko dalam kelaslah katakan...

      Padam
  5. Balasan
    1. kreatif dalam usia mereka dan tahap mereka...tak sangka..

      Padam
  6. nk raya cina ni...buat mercun bola..hahahaha comel2 hasil kreativti budak2 ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam2 bentuk muncul...ada yg suka meniru kawan, ada yg kuar idea sendiri...tu yg lucu

      Padam
  7. tersenyum lya baca entri ni..
    inilah imiginasi anak2.. mcm2 kan..adakala mende y tak dijangka..
    kelakar y telur & mercun bola tu.. hik..hik..camner dia leh pikir nk buat tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak sekolah kak, bukan mercun bola aja...meriam buluh pun depa main...
      tulah kot keluar idea..
      tang teloq tu..hehee...gelak tak habis.

      Padam
  8. kreatif juga anak buah kak anim yer..comel jer apa yg depa buat tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak murid kak lah KS. kak mengajar tahun 1

      Padam
  9. mesti cute ja kan budak2 darjah 1 ni..nak marah pun tak sanggup kot..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak marah apa nya norh..muka innocent jek..

      Padam
  10. wuaa main tanah liat plg lejen!! sy penah buat gajah..haa ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka depa ni..naik jenuh suruh stop ber"karya"..heee

      Padam
  11. Semasa kecil, luas imiginasinya. Bila dewasa, banyak ilusinya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa kecil ni lah kenangan depa bila dewasa..masa kecil depa gembira, insya-Allah, masa dewasa membesar sempurna

      Padam
  12. Balasan
    1. Boleh bayang tak, depa belum menguasai kemahiran menulis dan membaca..tapi mahir guna jari jemari

      Padam
  13. Kak..

    sakit perut tahan ketawa, kawan opis siap dok tanya kenapa,
    serius kak kreatif dia org, nk tengok muka dia org bleh tak
    sangat naive kan kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muka depa?? Special request ni..kena tunggu after CNY,haha..

      Padam
  14. saya yg membaca ni pun terhibur..cikgu yg mengajar lagilah gelihati kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gelihati sebab muka mereka selamba je...cikgu dok tahan gelak

      Padam
  15. hahaha..kelakar la...
    tapi dorang ni kreatif jugak kan...ada je benda yg menghiburkan ati la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tajuk cikgu bebas...haaaa...itu timbul macam2 idea..

      Padam
  16. lain budak lain akalnya ya.....support saya blogger baru..follow me back
    http://nazsue1983.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok hasil kerja depa je kita dah boleh agak macamana perangai depa, heee

      P/s tq kerana singgah sini. Insya-Allah, kak follow nanti

      Padam
  17. Waa..tanah liat, dah lama tak main..hehe..akak cikgu ye. waa..bestnya, cita2 saya dari kecil tu. Simple tapi cantik. Kreatif ni tak kira tempatkan.


    p/s: Singgah sini balik..dan saya follow juga. Terima kasih kak sebab sudi singgah dan follow blog saya. ^___^

    BalasPadam
  18. ye..
    kanak2 mmg kreatif,
    walopun klakar tapi kita kena suport mereka..=)
    pasni bertambah kreatif,...

    BalasPadam
    Balasan
    1. idea mereka tak terjangkau oleh kita..

      p/s lama AA tak singgah sini

      Padam
  19. kreatif btul la..mcm2 dorang boleh reka..hihi..baru saya tau akak ni cikgu..
    selamat pagi cikgu (ikut slang ehsan dalam upin ipin)

    BalasPadam
  20. laaa...baru tau ke fieda..
    cikgu tahun 1 tetap dn berpencen...heee

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i