18 Komen untuk "Step By Step Tutorial Dari Lya...TQVM"

  1. nape ni anim?
    blog wat hal ker?
    mmg finin kalu da jd camni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. orangtua berbelog..ginile jadinya, hee

      Padam
  2. rujuk kat sini ya.sama jg ada kena masalah ni. Alhamdulillah dah selesai..tapi kena study hard. Apapun pasal masalah lain etuza tak dapat masih kurang ilmu berblog ni..
    ok klik ni ya..
    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

    BalasPadam
  3. anim,
    mala dah buat. huda bagi tau pasal tips ni semlm. dah jadi ....

    BalasPadam
    Balasan
    1. huda terror IT, saya ni merangkak2...

      Padam
  4. anim,

    mala dah buat tadi. menjadi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. mala pun terror IT, makcik ni bute! hee..

      Padam
  5. Balasan
    1. tule ckLah...berapa kali tarik nafas daaaa...

      Padam
  6. semoga berjaya anim

    itulah, setahu pengetahuan kty,ikut selalu yg kty baca
    mmg susah nak bawak kamera masuk masjid nabawi lagi raudah

    ada tanya kawan aty..dia kata, dia dah biasa ngn makguard tu..
    sbb dia mmg kerja di sana ..tp nextweek nak balik dah..pertengahan taun dpn pergi balik

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq...

      ada depa bagi tips bawa hp berkamera tu tapi kalau tertangkap, penat pula nak simpan setelah lama "berasak-asak" kat pintu masuk masjid nabawi tu. tapi...belum tergerak nak ikut..heee

      Padam
  7. assalamualaikum kak..belum selesai lg masalah ni yer..saya pun takde idea nk bantu akak..rasanya akak kena google, mesti ada blogger yg pro akan menulis masalah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah tambah author, dah boleh upload gambar tapi tang profile jadi 2 belum settle lagi..takpe kot kan?

      Padam
  8. Anim, saya ni pun buta IT gak. Rasanya ni masalah sejagat... sebab rata-rata bloggers ngadu tak dapat upload gambor.
    Saya jumpa link Lya tu bila google "tak dapat upload gambar kat blogger"... hahaha... Ramai yg tension tu Anim...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus juga sekali sekali ada masalah..
      boleh belajar ilmu baru...walaupun kalut dan terkial2

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i