17 Komen untuk "Marta, mentor Program Penutur Jati saya:-))"

  1. Salam pagi Cikgu Anim, Martha dari Hungry buat big book, nampak interesting, diasebut Haji Lemon ka hehe.

    BalasPadam
  2. Mesti seronok murid-murid sekolah akak bila ada perubahan yang di buat masa belajar.

    BalasPadam
  3. Oh my english.... hehehe.... comel teacher dari hungry ne...boleh lah lepas ne makan angin ke hungary pula yer kak... hehehe...
    p/s: good luck exam... (tapi exam apa ?)

    BalasPadam
  4. wah.. nampak semua murid-murid berminat dengan pengajaran marta..
    semoga berjaya dalam test pada hari ini kak anim.. :D

    BalasPadam
  5. Semoga berjaya dalam test..

    BalasPadam
  6. salam. diharapkan penutur jati ni dtg ke sek menengah juga..mudah la sikit kerja sy n rakan2 nak ajar BI ni..

    BalasPadam
  7. Jenuh...

    Makchaq masa sekolah BI teruk sangat, kena belajaq BI dengan cikgu Mat Salleh namanya Mr Hill...
    jadi la pandai sikit la ni...

    Kalau macam makchaq kena ambik ujian... memang pakai jawab ja la... study dak dah...

    BalasPadam
  8. moge terus sabar dan tabah dalam mendidik anak bangse kak.. besar pahale akak.. inshaAllah..

    BalasPadam
  9. Selagi nama nak memajukan diri walau dah bergelar guru pasti rasa jemu tu tak ada Anim.
    Moga test hari ini berjalan lancar...

    BalasPadam
  10. Kalau saya jadi budak2 tu pun mesti semangat nak belajar dgn cikgu minah salleh ni...hehe
    Jadi cikgu sekarang ni terlalu sibuk dan byk cabarannya... Nasib baik PBS ditangguhkan kan...ada sedikit kelegaan

    BalasPadam
  11. semoga test tu berjaya . klu sek menengah ni , habis minah marta nih kena ngurat ...

    BalasPadam
  12. seronoklah ada mentor bagai mcm ni yer anim !

    BalasPadam
  13. sti budak2 seronok belajar dgn martha.....sy yg ikut bca "haji leman" jd "haji Lemon" pun dh gelak tu x tau ayat lain....hihihihihi

    BalasPadam
  14. Haji Lemon...hehehe.... Kelakar betul budak-budak ni. Sesekali minah saleh datang, tentulah terpegun. Tapi saya rasa mereka lagi suka Teacher ANIM ler :)

    BalasPadam
  15. Eh, laptop merah tu macam sama dengan laptop saya je. Program ni dah tamat di sekolah saya.

    BalasPadam
  16. Eh? Dahsyat jugak sekolah sekarang ni ek Anim...ada join venture gitu....bukan calang calang makhluk pulak tu....omputih hehe

    BalasPadam
  17. wah akak... bestnya.. dpt kawan oversea lg tu.. bertuah badan..

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i