16 Komen untuk "Doa untuk orang koma atau pengsan"

  1. perkongsian yg berguna.
    terima kasih kak!

    BalasPadam
  2. perkongsian yang baik..semoga dipermudahkan segala urusa yg mengamalkannya amin..
    thanks anim..:)

    BalasPadam
  3. Terima kasih kak anim, bagus sekali perkongsian ini dan boleh diamalkan bila memerlukan.

    BalasPadam
  4. Terimakasih ANIM kerana berkongsi maklumat. Memang tak dapatlah tengoklah sebab bekerja. Segala yang baik memang patut dikongsi supaya dapat dimanfaatkan oleh kita semua.

    BalasPadam
  5. alhamdulilah terima kasih sebab berkongsi.. acik baru dapat info ini

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  6. Salam Anim...lama nekcik tak ngomen tapi slalu singgah...sbb slalu baca kat hp jer..iya nekcik ni pun salah seorang peminat ustaz syarhan...sempat lah jumpa skali dgn dia...doa doanya nya pun senang nak diamalkan..alhamdulilah

    BalasPadam
  7. tq berkongsi ilmu sama yer anim !

    BalasPadam
  8. Salam sejahtera...terbaik 4 star...terima kasih..info yang manfaat....kalau boleh...perbanyakkan contoh-contoh teladan...untuk...mengasyikkan lagi pemahaman ...hasil ilmiah yang diberikan...

    BalasPadam
  9. Sangat bermanfaat kak...
    InsyaAllah boleh dijadikan teladan dlm kehidupan kita...:)

    BalasPadam
  10. sangat bermanfaat perkongsian ini kak.. kita berusaha dan berdoa.. semoga Allah memperkenankan doa kita..

    BalasPadam
  11. kak...saya terus bookmark... untuk panduan sesiapa yg memerlukan..

    BalasPadam
  12. Hari2 sy membaca doa ini masa anak saya sarah koma... alhamdullillah setelah 48 hr koma dia sedar semula... dan saya teruskan membacanya setiap kali selepas solat... terimakasih atas perkongsian...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh saya tahu anak puan koma kerana ape?

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i