10 Komen untuk "What to do? Bukan salah I...."

  1. System tak ada Adobe Reader. Mereka mesti boleh selesaikan ni Anim. Tak apa hari ini dah last dan cuma 3 slot aje...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena menuntut dengan kakzakie ni..saya bab2 ni tak mahir

      Padam
  2. Haha sesekali jadi murid yang ngelat pun best gak....kan Anim...tp bukan ngelat yeh...see ada bukti! tak gitu Anim? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. teringat anak2 murid kat sekolah yg selalu mengelat..2x5 dengan cikgu dia!

      Padam
  3. hahaha..mmg x salah akak..

    BalasPadam
  4. anak saya pun tgh exam minggu..
    selamat berkursus cikgu. .

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik tak buat during school holidays..mau demam dibuatnya, hee

      Padam
  5. assalamualaikum ... bkn salah anak murid , cikgu yg cuai . manusia mmg x pernah sempurna . heheheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua nak buat segera.....mesti ada yang termiss di mana2

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i