20 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 48 : Saya baru kahwin:-))"

  1. kena tidur dlm keretalah.. dah hias cantik2 ni..

    BalasPadam
  2. orang selalu ikut PLUSni memang macam2 nampaknyerkan...
    memang comeljerkan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam2 ragam,macam2 peristiwa, macam2 aksi, macam2 ...

      Padam
  3. Memang dah banyak dah kat tempat kita ni Anim. Lagi-lagi cuti sekolah ni. Kereta mereka dihias sampai ribuan ringgit sekadar utk pergi menikah di Masjid. Dah tu utk pengantin lelaki dtg rumah tempat sanggah dikompang ke dewan/rumah pengantin perempuan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kereta berhias riben biasa nampak kat SP ni kakzakie tapi declare "Just Married" tu belum lagi kat sini

      Padam
  4. Balasan
    1. biasa nampak dalam kawasan je anies, tapi dekat highway, ni 1st time kak nampak

      Padam
  5. kadang2 mmg benda2 macam ni suka jadi ikutan walaupun ianya menambah lagi kos yang tak perlu untuk berkahwin... sebaiknya.. buat yang wajib..pemberitahuan cukuplah dengan kenduri yang berserderhana...

    BalasPadam
  6. Macam-macam sekarang ini. Nak buat kenangan untuk perkahwinan. :-)

    BalasPadam
  7. erm..tak lama lagi jadi ikutan lah tu kak... hehe..

    BalasPadam
  8. selalu gak nampak tapi kat highway y dah nak dekat susur keluar lah..
    kenangan la sangat..

    BalasPadam
  9. ikut tak ikut..saya tukang ikut ke 3ratusan.. heheh.

    BalasPadam
  10. jauh berjalan kereta pengantin tu..hahahaha

    BalasPadam
  11. macam2 fesyen dah skrang ni...lepas ni diaorg nak hias apa plak..tambah lagi kos nak kawen..lahaii...

    BalasPadam
  12. wahh jauh betul pengantin tu..terus pergi honeymoon kot

    BalasPadam
  13. dah pernah jumpa la Anim ...

    BalasPadam
  14. Lenkali kalau kita saja-saja nak letak 'Just Married' kat kereta bolehlah agaknya. Lepas tu, 2,3 kali orang toleh... apahal ada budak kecik dalam kereta katanya just married :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe...kalau okje bukan budak kecik lagi dlm kereta.....kenapa ada dua bapak orang dlm kereta ni haha.....

      Padam
  15. Ha..ha..zaman dah berubah..dunia dah moden..lpas ni buat pelamin atas lori lah pulak!

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i