12 Komen untuk "Alahai, ketupat sotong "

  1. ahahaha..kelakar la y gi cucuk menegak lak. Pape pun, ketupat sotong is my all time favs.. nak nak nenek yang buat.. santan mesti nak yang pekat punya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu le..konon pandai baca resepi..:-))

      Padam
    2. xpe..Nora bagi 4 bintang! haha

      Padam
  2. sedapnya nampak anim, bole try nanti, sotong penuh macam tu rasa macam ada telur sotong lagi menyelerakan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. iyalah..1st time makan, saya jatuh hati

      Padam
  3. sedap ni...saya pernah makan ketupat sotong versi putih

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pernah saya cuba pulak...

      Padam
  4. yummm yummmmm!! sesuaaaiii sangat buat juada buka puasa ni kan kak.. waaa sedapnyer.. tak sabo nk cuba! TQ share resepi hehehehehe untung ler berbadan dua ekekeke... baru hari ni sempat jengah blog.. weekend semalam balik batu pahat, bz tak dan nak blog walk.. hehehe THANKS SO MUCH kak! :-) really appreciate.. saya dah bookmark siap2 entry ni hehehe..

    BalasPadam
  5. To ketupat sotong yblya slalu.mkn kuah dia putih.. mmg berbeza dgn ni. Maybe kuah putih tu versi pantai timur..

    BalasPadam
  6. aritu bdk opis buat..mak aiiii manis giler...pastu pulut dia keras adoiiiii

    BalasPadam
  7. Mana boleh nak disamakan orang Johor yang dah 20 tahun duk Besut dengan orang Johor yang ulangalik SP-Ipoh ni, Anim.... ikut arahan pun boleh failed tau... So, cikgu jangan suka hati je nak marah anak murid yang tak ikut arahan ye...Cikgu pun ada pengalaman salah ikut arahankan :)

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i