19 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 50: Learning is fun"

  1. gambar kedua dari bawah tu sangat lucu...nampak tak sabar2 tunggu muffin tu masak hehe

    BalasPadam
  2. wah best gila kalau msa sek dulu cikgu2 buat gini.. bagus2..untung2 mak x payh masak..
    mesti budak2 ni excited tungu dpn oven bila kek nak masak ni..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum ... kak... betul2... kat oversea kan diaorang balun buat kek betul2... macam best jer...
    zaman saya skolah dulu.. time skolah menengah jer baru buat... tu pun time KH.. hehehe...masak nasik goreng jer... hehehe

    BalasPadam
  4. buat muffin terbau 1 sekolah x kak? ;-)

    BalasPadam
  5. Salam Kak..wahh seronok nya anak-anak belajar buat muffin ni..dorang pun mesti suka sangat kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam singgah tgh hari Khamis kak.. :)

      Padam
  6. Mesti dorg teruja nak blajar baking ni..eksited tu tunggu depan oven..

    BalasPadam
  7. Suka gambar nombor 2 terakhir tu... setia tunggu depan oven ye :-)

    BalasPadam
  8. Seronok pelajar-pelajar jika masak macam ini selalu akak.

    BalasPadam
  9. Kasihannya anak murid yang satu tu menunggu macam durian tak gugur depan oven. Budak-budak, janji benda baru dipelajari memang gembira je, kan ...

    BalasPadam
  10. Tunggu depan oven...makan panas2 tentu sedap...

    BalasPadam
  11. bestnyer... anak sulong sy tu selalu ajak saya buat kek.. tapi saya tak reti hehehehe....

    BalasPadam
  12. Tentu budak2 tu rasa teruja sangat, makan muffin buatan tangan sendiri.. almaklum, kat umah , mak tak bagiii

    BalasPadam
  13. aktiviti camni bebudak mmg suka ...

    BalasPadam
  14. Bagus n kretip xtvt nya.. bertuah bebudak tu ha.. Quote y last sekali tu memang betul kan..? kita mengajar anak2 y mengajar kita..

    BalasPadam
  15. wahh menarik aktiviti nie.. kalau ada acik kat situ memang akan nak buat banyak2

    BalasPadam
  16. Dahsyat yeh Nim aktiviti budak budak sekarang....real punya hehe....Seronok tu makan ramai ramai .

    BalasPadam
  17. wah ada homesciencebstnya kecik kecik dah ada kelas memasak..kami dullu tunggu sekolah menengah baru

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i