11 Komen untuk "Siaran Langsung Tanyalah Ustaz@Raudhah DiHatiku"

  1. tanyalah ustaz pagi tadi memang best, ustaz pun jenis pandai selit humor.. "ustat start kereta nak bagi panas enjin, dengan ustat2 sekali panas.. tunggu isteri bersiap lambat sangat.."

    BalasPadam
    Balasan
    1. suara dia bila menyanyi pun sedap...hehe

      Padam
  2. Ada juga buat live kekadang di dini tapi saya tak pernah pergi melainkan kalau boleh letak kereta depan stage..hik!

    BalasPadam
  3. Tak sia sialah pegi awal pagi, balik kejap, datang semula.....muka masuk TV ye Nim hihi.... Kita tak pernah lagi mai tempat gini, cik abe malas bersesak nak parking, kita ok jer hihi...
    Dah kuar TV yeh Nim.....rugilah pulak tak dpt tengok geng blogger huhu

    BalasPadam
  4. untung sekali dpt tgk secara live...seronoknya

    BalasPadam
  5. Laaa... Anim masuk TV ke? *_*

    Bukan main seronok dapat pergi pagi, petang siang malam ya. Bukan selalu ada pun, memanglah kena kejar mana dapat. Ustaz yang ada pun best-best.

    Nasib baik Anim masuk booth yang makcik-makcik je suka, kalau pi booth yang sama dengan anak-anak, itu lagilah nasib tak baik, Anim ~_^

    BalasPadam
  6. ustaz yg dijemput pun hebat2 tu . utglah dekat je dgn rumah ... senang2 nanti share lah di sini ...

    BalasPadam
  7. rugi saye tak tengok.. saye ni kurang sikit tengok tv..

    BalasPadam
  8. dulu company ada jg join program raudhah ni n siap bukak booth lg tp pastu da x join lg... kalau ada apa2 prog sekitar kl pasti kami kena trn ;-)

    BalasPadam
  9. kalo p SP mesti jjcm je hehehe.. bagusla buat program macam ni selalu..

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i