11 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 55: Orang Putih ke?"

  1. orang putih... hahaha.. lawak la bebudakk ni..

    BalasPadam
  2. Org hitamlah sayang.
    Memang kelakar bila yg gelap pun dikata org putih:)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Anim,

    Suka dengar dan perhatikan anak-anak bercakap. Budak-budak di tempat Mak Long panggil guru yang berkulit hitam "the black teacher!". Che Gu kulit hitam boleh panggil gitu kot

    BalasPadam
  4. main cakap sahaja mama layankan sahaja..macam anak suri apa dia cakap org purih mama layankan jer walaupun ada nada gelak hujug rima katanya

    BalasPadam
  5. as salam khamis..sje komen tanya khbar kak jer...

    semoga sihat dan bhgia selalu sis ;)

    bila nak jumpa ni ekekekekek ;)

    BalasPadam
  6. Kalau dulu kita ni 'orang putih' tu untuk semua mat saleh berkulit putih. Padahal, kalau ditanya kat suami saya katanya dia bukan 'orang putih' macam kata mak saya tu walaupun berkulit luar biasa putih berbanding dengan kita orang Asia ni *_*

    BalasPadam
  7. ahahah comel =D bebudak ni ingat kalau pelik sket je omputih..

    BalasPadam
  8. betullah tu org putih sbb sakap english . tapi definisi kulit jadi org hitam ... klu saya dgn bebudak ni , layan gila2 je ... heheheee

    BalasPadam
  9. jauh datang mentor akak kan..

    BalasPadam
  10. Hihi.....orang putih tapi tak putih ....camne tu, patitlah depa berkerut Nim...

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i