18 Komen untuk "Liebster Award dari Mummydearie"

  1. Kalau cikgu yg jawab soalan mudah..
    Ngeri kakak bayangkan 2 anakanda Abdul dlm bilik dgn ular berbisa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah namanya cikgu, pandai soal kena pandai jawab..heee

      Padam
  2. aduhai.. bab2 ni yang KA fail ,.. byk tahu lagi tentang anim melaui n3 ni hehehe

    BalasPadam
  3. Salam Kak.. sy memang talk terjawab soalan2 dr teman blogger ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala atie..apa kata orang tu, hantam sajalah labu ;-))

      Padam
  4. Ingatkan cikgu hanya rajin memberi soalan...rajin juga menjawab ye...hehe
    Segmen menarik tapi janganlah mengharap jawapan dari saye ye...pemalu, hahaha!
    Serba sedikit bertambahlah lagi pengetahuan tentang diri Kak Anim.

    BalasPadam
    Balasan
    1. menunaikan hajat orang BM..hihi

      Padam
  5. dalam banyak2 tu kan...part ular tu buat SA takut giler...

    BalasPadam
    Balasan
    1. iyalah..kak pun geli dan ngeri bila ingat2 balik ular yang bomba bawa keluar dari rumah, huhu

      Padam
  6. membayangkan anim termasuk tandas lelaki ... adehhh . sungguh Allah melindungi anak2 anim . agaknya ular tu pun seronok tidur sebab ada teman ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha...menggigil berdiri dalam tandas bila lihat contengan di pintu tandas lain macam, tak seperti contengan dalam tandas perempuan...
      lepas tu terdengar dehem orang lelaki di luar pintu tandas kita...adoooi...gara-gara nak cepat!

      Padam
  7. pengalaman ular itu menyeramkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam2 versi acik. ada orang kata jin lah pulak. camnapun bomba tu bertindak betul dengan membawanya keluar dan membunuhnya di luar rumah. itulah sebaik2nya..

      Padam
  8. agaknya ular tu tersesat kut Anim.. ngerinya bila ingat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. iyalah kak nah. belakang rumah saya tu kawasan semak. pemaju belum bangunkan bangunan kedai. tak tahulah darimana dia menyelit masuk. tapi rasa2nya dari lubang air dalam bilik air.

      Padam
  9. Rasa nak ulang balik jer Liebster Award ni nak tag Anim pulak hehe.....
    Bab ada ular selar tu mmg menggerikan Anim...bila dah tau tambahlah seram

    BalasPadam
  10. Terima kasih tak terhingga sebab ambil masa dan sudi join segmen ni. Takutlah dengar part ular dalam bilik tu. Mahu tak menjerit melenting ketakutan bila mendengarnya. Apalagi bilik anak-anak, kan. Alhamdulillah, tiada apa yang berlaku.

    Salah masuk toilet? Hehehe.... agaknya masa tu ada lelaki tak dalam tu? Nak membayangkan juga ni macamana reaksi Anim bila perkara ni terjadi :)

    Thanks again sebab sudi menjengah blog saya yang tak sudah-sudah berceloteh tanpa penghujung tu.

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i