15 Komen untuk "# Rabu Yang Senyap 53: e-GTukar "

  1. hehe..kesian cikgu.masalah server kot, ramai nau nak access.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan server punya hal...opsyen saya tak "laku" nak apply..

      Padam
  2. So tak de peluang lagilah gamaknya yeh Nim

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak taula...takde mood semalam nk isi. Masa ada lagi utk berfikir.

      Padam
  3. Kalau akak mohon SMK tak boleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak ni ijazah sarjana muda pengajaran BI (sek rendah), BM..huhu

      Padam
  4. Berharap akan ada keajaiban berlaku..

    BalasPadam
  5. kena tunggu lagi la jawab nyer kak anim yer? sabar yer kak... :(

    BalasPadam
  6. Alamak, takda pilihan lagi ke? Cuba lagilah mana tahu kot-kot tetiba muncul pilihan baru yang sesuai dengan matapelajaran yang Anim ajar sekarang. Eh, boleh ke gitu?

    BalasPadam
  7. knp xleh buka web eg tukar

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna explorer ke? cuba mozilla@chrome..
      atau kalau soal tak boleh masuk dalam sistem, tanya password dgn guru data
      mungkin dia dah set password masa isi data kita

      Padam
  8. haah tak boleh nak log in eg tukar.. knp?? truknya server kpm ni.. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya baru selesai submit borang online. cuba semak data di e-Operasi. kalau tak boleh juga, call lah JPN masing2 kat 'Bantuan" sebelah atas kanan. selamat mencuba!

      Padam
  9. yep xblh masuk egtukar la...urghhh!

    BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i