21 Komen untuk "Wajahku disolek teman blogger"

  1. wahai anies... nak tolong buat kan untuk saya juga tak? hihihihi...

    BalasPadam
  2. Xpe.. kira wajah baru new year cina boleh?

    BalasPadam
  3. alhamdulillah ... org memberi , anim merasa ... saya usaha buat sendiri ... huhuhuuu

    BalasPadam
  4. saya memang tak pandai nak buat template. harap yang ada kat blogspot. jer... walaupun koman, terima je lah...

    BalasPadam
  5. apa kata kalau tuan punya blog jugak di solek...he..he..balik kampong orang kampong pun tak kenal ye

    BalasPadam
  6. Bertukar wajah memudahkan utk berblog oklah Anim
    Kakak ni dah tak boleh dibuat apa dgn blog kakak tu... tidur lena teruslah nampak gayanya.

    BalasPadam
  7. cantik blog baru akak.. blog saye tak tukar2 lagi bajunye..

    BalasPadam
  8. Wahh untungnya..dimakeup percuma. . cantik..

    BalasPadam
  9. REZEKI akak..
    tu la masuk sini..dh lain.

    BalasPadam
  10. wah makin kacak dna lowo bergaya gitu blog ini heeee

    BalasPadam
  11. ada membantu memang seronok kita buatnya ya

    BalasPadam
  12. Assalam kak anim...
    Singgah sini. Lama tak jenguk.
    Apa khabar kak anim

    BalasPadam
  13. Salam. Hee chantek header baru.

    BalasPadam
  14. Tahniah cikgu....baiknya Anies..

    BalasPadam
  15. Cantik anim, ceria, hai nak jugak :)

    BalasPadam
  16. Tulah tu.....hari dah nampak header baru ni, betullah nampak ceria dan remaja gitu Nim..hihi ......

    Okje sampai sudah tak reti nak buat header ni Nim.....

    BalasPadam
  17. ehehe mmg misteri2 sungguh semuanya kak.. bagusla ada org tlg buatkan.. samalah kita.. nak blogging tapi coding semua x reti hihi.. blog CT pun ada org editkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak misteri...cuba tengok siapa yg edit tu..huhu

      Padam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i