10 Komen untuk "List Agensi Pelancongan Yang Menawarkan Pakej Haji Yang Diluluskan Tabung Haji 1438H/2017M"

 1. Sangat membantu ni Anim
  Kakak dulu tunaikan Haji guna tabung haji tak pakai agent
  Tapi umrah semua guna agent

  BalasPadam
 2. Salam 2017 Nim. Apa khabar sihat ke? Akhirnya menulis juga hajjah ye hihi ...
  Membantu sangat ni Nim bagi bakal jemaah yg sedang mencari cari agensi haji.

  BalasPadam
 3. assalamualaikum kak.. sihat? lama tak dengar cerita.. bagus ni untuk rujukan mereka yang memerlukan.. tak sabar nak dengar cerita di sebalik tu.. kampung akak banjir tak?

  BalasPadam
 4. terima kasih atas perkongsian infi ini Kak Anim..semoga bermanfaat untuk semua

  BalasPadam
 5. org kg sy ramai guna utas..almaklum laa utas tu kan org melaka jg hahaha

  BalasPadam
 6. fuh lengkap dengan harga.

  okay andalusia still de cheapest.

  dan distance dia lebih dekat dengan masjid berbanding thts.

  hihihihi

  BalasPadam
 7. tqsm atas perkongsian ni. Bilalah ada rezeki nak jejak kaki kat sana jugak.

  BalasPadam
 8. Assalamualaikum wbt. Saya ingin berkongsi pengalaman umrah yang baru saja saya lalui pada 24hbJanuari hingga 5hb Februari. Kami sekeluarga telah memilih pakej Alharamain Global Tours and Services dari Bidor. Mula2 saya agak resah kerana pilihan kami syarikat yang tak ternama tetapi akhirnya saya akui inilah pakej yang berupaya menawarkan perkhidmatan yang lengkap untuk jemaah mereka. Kami dibawa menaiki penerbangan Etihad yang sangat selesa. Hotel Mekah dan Madinah berdekatan dengan Masjid. Mutawif mengiringi kami dari Malaysia sangat mesra berilmu dan perihatin. Umrah kami dibawa ke 5 miqat berbeza termasuk ziarah Thaif yang sarat dengan sejarah dakwah Rasulullah. Ada ustazah khas disediakn untuk membawa jemaah wanita memasuki Raudah. Keperluan semua jenis bag ihram dan telekung diberi percuma. Alhamdulillah kami ditemukan dengan pakej ini. Syabas Al Haramain Global semoga syarikat ini meneruskan servis 5 bintang.

  BalasPadam
 9. Assalamualaikum wbt. Saya ingin berkongsi pengalaman umrah yang baru saja saya lalui pada 24hbJanuari hingga 5hb Februari. Kami sekeluarga telah memilih pakej Alharamain Global Tours and Services dari Bidor. Mula2 saya agak resah kerana pilihan kami syarikat yang tak ternama tetapi akhirnya saya akui inilah pakej yang berupaya menawarkan perkhidmatan yang lengkap untuk jemaah mereka. Kami dibawa menaiki penerbangan Etihad yang sangat selesa. Hotel Mekah dan Madinah berdekatan dengan Masjid. Mutawif mengiringi kami dari Malaysia sangat mesra berilmu dan perihatin. Umrah kami dibawa ke 5 miqat berbeza termasuk ziarah Thaif yang sarat dengan sejarah dakwah Rasulullah. Ada ustazah khas disediakn untuk membawa jemaah wanita memasuki Raudah. Keperluan semua jenis bag ihram dan telekung diberi percuma. Alhamdulillah kami ditemukan dengan pakej ini. Syabas Al Haramain Global semoga syarikat ini meneruskan servis 5 bintang.

  BalasPadam
 10. Assalamualaikum wbt. Saya Hajah Zaiton dari Putrajaya ingin berkongsi pengalaman umrah yang baru saja saya lalui pada 24hbJanuari hingga 5hb Februari. Kami sekeluarga telah memilih pakej Alharamain Global Tours and Services dari Bidor. Mula2 saya agak resah kerana pilihan kami syarikat yang tak ternama tetapi akhirnya saya akui inilah pakej yang berupaya menawarkan perkhidmatan yang lengkap untuk jemaah mereka. Kami dibawa menaiki penerbangan Etihad yang sangat selesa. Hotel Mekah dan Madinah berdekatan dengan Masjid. Mutawif mengiringi kami dari Malaysia sangat mesra berilmu dan perihatin. Umrah kami dibawa ke 5 miqat berbeza termasuk ziarah Thaif yang sarat dengan sejarah dakwah Rasulullah. Ada ustazah khas disediakn untuk membawa jemaah wanita memasuki Raudah. Keperluan semua jenis bag ihram dan telekung diberi percuma. Alhamdulillah kami ditemukan dengan pakej ini. Syabas Al Haramain Global semoga syarikat ini meneruskan servis 5 bintang.

  BalasPadam

Komen anda amat dihargai

Tazkirah

i

Kisah 2 Abdul

i